Links en teksten plaatsen op websites

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 09:20

Om de positie van een nieuwe website te verbeteren in de zoekmachines zoals Google kun je gebruik maken van linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat je de URL van jouw website plaatst of laat plaatsen op andere websites.

Kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw

Er wordt bij het plaatsen van linkjes onderscheid gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links hebben als enige doel het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder vallen bijvoorbeeld de links die worden uitgewisseld in een link uitwisselingsprogramma, onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geïndexeerd en het plaatsen van een link op weblogs. Kwalitatieve links verzamel je door je website URL te vermelden op gerelateerd pagina’s. Pagina’s met hetzelfde soort onderwerp. Hierdoor heb je meer kans dat de bezoekers van deze websites doorklikken naar jouw website omdat zij geïnteresseerd zijn in jouw website. Ook kun je kijken naar de DA/PA waarde van deze pagina’s. Hoe hoger hoe beter.

Hoe verzamel ik links naar mijn website?

Het verkrijgen van linkjes naar je eigen website neemt vaak nogal wat tijd in beslag. Je dient voor ieder linkje opnieuw contact te zoeken met de eigenaar van de pagina. Je kunt links genereren op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van  blogberichten en artikelen met daarin een linkvermelding naar jouw website. Ook kun je jouw website aanmelden bij trefwoordrelevante webgidsen, pagina’s en websites.

Lijst met websites waar je artikelen en links kunt plaatsen

Om je zoektocht naar goede en relevante websites, weblogs en pagina’s makkelijker en sneller te maken heb ik al mijn mogelijkheden in lijsten verdeeld. Klik hier >>>> om de lijsten te bekijken. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen dan mag je mij een e-mail sturen! carin.linkbuilding@gmail.com Vermeld hierbij de URL van jouw website en de linklijst(en) waarin je interesse hebt. Je mag mij benaderen voor 1 link maar ook voor meerdere plaatsingen. Ook kan ik op de speciale bloglijsten artikelen voor je plaatsen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.