Het belang van linkbuilding

Een van de belangrijkste onderdelen van SEO is het hebben van autoriteit. Om dit te kunnen behalen zul je moeten zorgen voor relevante linkbuilding. Er zijn drie belangrijke pijlers als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Dit is goede techniek, unieke content en relevante autoriteit. Een autoritaire website laat de zoekmachine zien dat de website relevant is voor een bepaalde zoekopdracht. 

Lees meer »

Zo breng jij je product onder de aandacht

Ben jij op zoek naar een manier om jouw product meer onder de aandacht te brengen? Dan kun je misschien wel wat goede tips gebruiken. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een advertorial? Dat kan een makkelijke en effectieve manier zijn om je doelgroep te bereiken. 

Lees meer »

5 online marketing tips voor meer klanten

Het vinden van nieuwe klanten is via online marketing steeds toegankelijker en efficiënter geworden. Ook kleinere bedrijven kunnen met een beperkt budget nieuwe klanten aantrekken via het internet. Door hun website en hun social media kanalen in te zetten kunnen ze dagelijks onder de aandacht komen bij een nieuwe doelgroep. Maar hoe ga je nou precies aan de slag met het aantrekken van nieuwe klanten? Hieronder geven we je 5 tips, zodat je zelf kunt beginnen van het aantrekken van nieuwe klanten via online marketing. Een online marketing bureau kan je hiermee helpen. 

Lees meer »

Links en teksten plaatsen op websites

Om de positie van een nieuwe website te verbeteren in de zoekmachines zoals Google kun je gebruik maken van linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat je de URL van jouw website plaatst of laat plaatsen op andere websites.

Lees meer »

Wat kan een online marketingbureau voor jou betekenen?

Een online marketingbureau  is cruciaal voor de groei van jouw bedrijf. Heb jij een boekhouder om de administratie professioneel bij te houden? Waarom huur je dan ook niet een specialist in voor de online marketing? In dit artikel lees je precies wat je van zo'n marketingbureau kan verwachten en waarom het ook voor jouw bedrijf belangrijk is om een marketingbureau in te huren voor jouw online promotie.

Lees meer »

Goede reclame die aansluit bij de doelgroep

De maatschappij raakt steeds meer verdeeld, dit zorgt ervoor dat er steeds specifiekere doelgroepen zijn waar jij je marketing op kunt richten. De keerzijde is ook dat het steeds moeilijker wordt om deze doelgroep met een duidelijke tekst aan te spreken. De doelgroep is kleiner, er is minder informatie over te vinden en er zijn maar weinig succesvolle voorbeelden te vinden. Je hebt deze informatie echter wel nodig om jouw marketingbudget goed en lonend te kunnen besteden. We willen je graag een aantal tips geven om het maximale uit je euro’s te kunnen halen.

Lees meer »

Je website optimaliseren voor Google

Google is een belangrijke website voor iedere ondernemer op het internet. Zodra een consument een product nodig heeft zal deze als eerste een zoekterm intypen op deze populaire website. Vervolgens is de kans groot dat de potentiële klant tussen de eerste resultaten een website uitkiest om het product te bestellen. Het gebeurd maar zelden dat er verder wordt gezocht als de eerste paar  pagina’s. Als jij een eigen website hebt en wilt dat deze ook bezocht wordt moet je dus proberen om goed te vinden te zijn op Google. 

Lees meer »

Beter te vinden op Google door middel van zoekmachine optimalisatie

De populariteit van Google is enorm. Vrijwel iedereen met toegang tot het internet kent deze website. Er is bijna geen dag waarop we deze website niet gebruiken. Zodra we naar iets op zoek zijn googelen we hier eventjes naar. Op de eerste pagina vinden we eigenlijk altijd gelijk al waar we naar op zoek zijn. Het gebeurd maar zelden dat we verder kijken als deze pagina. Dit betekent dus dat bedrijven die je op de eerste pagina aantreft een ontzettend groot voordeel hebben ten opzichte van concurrenten die niet zo makkelijk te vinden zijn. Als ondernemer wil je dus altijd zo goed mogelijk terug te vinden zijn op Google.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb